POTRAWY WIELKANOCNE - CATERING ŚWIĄTECZNY Z ODBIOREM WŁASNYM
Seredcznie zapraszamy do składania zamówień na potrawy wielkanocne.
W tym roku Szef Kuchni Wiktor Moczek przygotował propozycję tradcyjnych dań wielkanocnych, które zostaną przygotowane dla Państwa na specjalne zamówienie.
Aby dokonać zamówienia, należy:
wypełnić formularz i przesłać go na adres marketing@hotelpatio.pl lub złożyć zamówienie telefonicznie 661 297 050.
Zamówienia można składać do 03.04.2023, do godz. 17:00.
Odbiór zamówienia w sobotę 08.04.2023, w godz. 12:00-19:00
W OFERCIE ZNAJDZIECIE PAŃSTWO:
SAŁATKI
Śledziowa z jabłkiem i korniszonami w śmietanie kg
Jajeczno ziemniaczana
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Makaronowa z szynką i ananasem
PRZYSTAWKI ZIMNE
Roladka z kaczki faszerowanej figami i zielonymi pistacjami plastry
Cielęcina faszerowana grzybami i cebulą zawijana w dojrzewającą szynkę plastry
Polędwiczka wieprzowa z suszonymi morelami i śliwkami
Wrocławskie mięsa i wędliny: boczek z majerankiem faszerowany grzybami, szynka wędzona w ciepłym dymie, kiełbasa z jałowcem
Jaja faszerowane pastami:
- twarożek, szynka, czarne oliwki
- pieczarki, owoce kaparu, papryka
- kawior, pomidor, koperek
- twarożek, rzodkiewka
- łosoś wędzony, wasabi
PASZTETY
z kaczki z figami, morelami i pistacjami
cielęcy z kurkami i borowikami
ZUPY
Żurek Wielkanocny z jajem, białą kiełbasą i grzybami
Grzybowa z warzywami i łazankami
DANIA GŁÓWNE
Filet z łososia ze szpinakiem
Pieczona pierś z kaczki z modrą kapustą, figami i sosem wiśniowym
Pierś z kurczaka nadziewana suszonymi pomidorami i rucollą
Pieczona pierś z indyka z sosem żurawinowopomarańczowym
Polędwiczka wieprzowa faszerowana grzybami
Medaliony wieprzowe w plastrach wędzonego boczku w ciemnym sosie
Bigos z dziczyzną, wędzoną śliwką i czerwonym winem
Surówki: marchewka z jabłkiem, seler z orzechami, biała kapusta z koperkiem
DESERY
Tarta z ciemną czekoladą
Tarta serowa z białą czekoladą i malinami
Tarta z rabarbarem, budyniem i cynamonem
Tarta jabłkowa z orzechami włoskimi
Babka drożdżowa
Świąteczny zestaw I:
5 x mini beza z kremem amaretto
5 x mini ptyś z bitą śmietaną
5 x sernik z polewą czekoladową
5 x brownie z fasoli
~~~~~